A BTS, Billie Eilish, Lil Nas és Olivia Rodrigo is fellép a Grammy - gálán

2022.03.21. - 07:00
A legrangosabb zenei díjátadón természetesen az elmúlt év legjobbjai kerülnek reflektorfénybe, de a ceremónián a fellépő zenészek és zenekarok produkcióit is kíváncsian várják a rajongók. A szervezők bejelentették kik lesznek az idei gála „show felelősei”.
A BTS, Billie Eilish, Lil Nas és Olivia Rodrigo is fellép a Grammy - gálán

A 64. Grammy-gálát idén április 3-án rendezik, Las Vegasban, a GMG Grad Arenában. A legtöbb díjra jelölt előadó 2022-ben John Batiste, aki 11 kategóriában számíthat elismerésre – az övé lehet többek közt az év albuma (“We Are”) és az év felvétele („Freedom”) is. Őt követi Justin Bieber, Doja Cat és H.E.R akiket nyolc -, illetve Billie Eilish és Olivia Rodrigo akik hét kategóriában esélyesek az elismerésre. A k-pop szenzáció, BTS azonban meglepő módon egyetlen díjért száll harcba: “Butter” című slágerüket a legjobb pop duó/csapat előadás kategóriában jelölték Grammy-díjra.

Hogy kik lesznek az idei Grammy győztesek még nem tudhatjuk, ám az már biztos, hogy a gála fellépői közt ott lesz Brandi Carlile, BTS, Billie Eilish, Lil Nas X с Jack Harlow, Brothers Osborne és Olivia Rodrigo.