A country zene a Billboard albumlista élére repítette Post Malone-t

2024.08.29. - 08:00

Post Malone első country projektje a debütálása után  azonnal az élre tört a Billboard 200-on. Az F-1 Trillion címet viselő korong a country albumok listáján is vezeti.

A country zene a Billboard albumlista élére repítette Post Malone-t

Az “F-1 Trillion”, Post Malone harmadik albuma, amely a 2018-as “Beerbongs & Bentleys” és a 2019-es “Hollywood’s Bleeding” után a Billboard 200 csúcsára jutott, és hatodik korongja, amely bekerült Top 10-be.
Post Malone vadonatúl albumára 18 dal került fel, amelyek közül 15-öt olyan country zenei sztárokkal közösen készített, többek között Dolly Parton, Hank Williams Jr., Blake Shelton, Brad Paisley, Hardy vagy Morgan Wallen.

Az amerikai albumlista a második helyén ezen a héten Chapel Roan énekesnő és dalszerző “The Rise and Fall of a Midwest Princess” című albuma áll.
Taylor Swift, 15 nem egymást követő hét után, elveszítette a vezető pozíciót, így most The Tortured Poets Department című korongjával a harmadik.A Billboard 200-as albumlistájának Top 5-ös mezőnye Morgan Wallen countryénekes One Thing at a Time című albumával és Billie Eilish Hit Me Hard and Soft című lemezével egészül ki.

A Top 10-ben pedig ott találjuk még Zach Bryant a The Great American Bar Scene-el a hatodik és saját nevét viselő albumával a tízedik helyen, valamint Charli XCX a Brat című lemezét, amely a hetedik-, és Noah Kahan a Stick Season című albumát, amely a nyolcadik ezen a héten; a kilencedik helyen ismét egy Morgan Wallen lemez, a Dangerous: The Double Album áll.