A francia Polo & Pan is a Balaton Pikniken zárja a nyári buliszezont

2022.09.10. - 09:00
A Balaton Piknik idén szeptember 9-én és 10-én a siófoki Plázson vár igazán különleges programmal. A vízparti minifesztiválra most is nagyon sok izgalmas fellépő érkezett a világ különböző pontjairól, köztük a Gus Gus, a Vintage Culture, John Summit, Sonny Fodera, Acid Arab vagy a zenéjével igazi Hollywoodi csillogást teremtő, párizsi Polo & Pan.
A francia Polo & Pan is a Balaton Pikniken zárja a nyári buliszezont

A párizsi Polo & Pan az időtlen, Hollywood aranykorát idéző zenéjével szerzett magának hírnevet. Paul Armand-Delille és Alexandre Grynszpan koncepciója, hogy filmszerű élményben részesítse a hallgatóságát, úgy hogy a dallamok filmkocka szerűen pörögjenek, miközben egy igazi, téren, időn és érzelmeken átívelő utazásra visznek. A francia pop zenét, a dél-amerikai és az afrikai dallamok legjavával ötvöző, “Caravelle” című bemutatkozó albumukat hatalmas elismeréssel fogadta a szakma és a közönség is, nem véletlenül szerzett arany minősítést Franciaországban és lett platinalemez a külföldi zenei piacokon. További három kislemezük, amely szintén arany minősítést kapott a francia touch műfaj új nagyköveteivé tette őket.

A Polo & Pan zenéje egy évtizede uralja a klubok táncparkettjeit. A duó hangzásvilága a második, “Cyclorama” című albumukkal teljesedett ki igazán, a kiforrott, finomhangolású hedonizmus jegyében: Armand-Delille és Alexandre Grynszpan a lendületes, táncra csábító dalokba úgy visznek mélységet, némi transzcendens árnyalatot, hogy közben azok nem veszítenek a lendületükből és Hollywood-i csillogásukból. A jellegzetes Polo & Pan hangzás és tagjai közös zenei DNS-ének nagy része már kódolva volt, amikor 2012-ben Paul Armand-Delille és Alexandre Grynszpan útjai keresztezték egymást a nagy múltú éjszakai klubban, a Le Baronban. A duó a klub hangulatához igazodva, ám saját koncepciója szerint alakították ki DJ szettjeit, amelyekkel igazi földkörüli zenei utazásra viszik a közönséget és a hallgatóságot, táncra csábító, pozitív energiát terjesztve akármerre járnak a világban.

A hétvégén pedig Balaton Piknik közönsége is részt vehet a Polo & Pan hedonisztikus, filmszerű zenei utazásán!