A héten érkezik Kylie Minogue új albuma

2024.10.14. - 16:47
Elődjéhez hasonlóan, a "Tension II" is a dance hangzásra épít, valamint több kollaboráció is helyet kapott rajta.
A héten érkezik Kylie Minogue új albuma

A “Tension II” október 18-án, pénteken kerül a boltokba – adta hírül az AFP hírügynökség. Az ausztrál énekesnő ezzel a lemezzel folytatja az egy évvel ezelőtt piacra dobott “Tension” című albummal elindított dance vonalat. Kylie Minogue azt tervezi, hogy az új korngot egy turnéval is megtámogatja, amely 2025-ben februárban Ausztráliában stratol, majd és Ázsiában, Európában, Észak- és Dél-Amerikában folytatódok. Ez lesz Minogue  leghosszabb zenei turnéja az elmúlt 14 évben.

A “Tension II”-re kilenc eddig kiadatlan dal került, köztük a „Lights Camera Action”, valamint több, más zenészekkel és énekesekkel közös felvétel, mint például egy duet Siával.

„Soha nem adtam még ki hasonló album-folytatást. Eleinte nem volt tervben. Egyszerűen csak túl sok dalunk volt, és egyre több lett. Ezért mondtam, hogy csináljunk egy új albumot” – mesélte Minogue az AFP-nek adott interjújában. Véleménye szerint a 2023-ban kiadott “Padam Padam” című kislemez „sok ajtót nyitott meg, dalszerzők és producerek küldtek nekem újabb és újabb dalokat” -tette hozzá Kylie.