A Kylie Minogue - Diplo - Orville Pecket trió közös zenével jelentkezett

2024.06.13. - 10:00

Az álarcos énekes, Orville Peck a magyarok két nagy kedvencével: Kylie Minogue-gal és Diploval kollaborált: itt a „Midnight Ride”. A country műfaja hazánkban egyre nagyobb teret hódít, főleg, ha olyan koncepcióban hallhatjuk, mint annak idején Anne-Marie a country királynővel, Shania Twainnel közös „Unhealthy” című gigaslágerét, vagy Dasha „Austin (Boots Stop Workin’)” című tavaly megjelent, virális zenéjét, mely óriási szenzációt váltott ki az egész világból.

A Kylie Minogue - Diplo - Orville Pecket trió közös zenével jelentkezett

Ma az úttörő country művész, Orville Peck készül a toplistákra törni új, ellenállhatatlan single-jével, a „Midnight Ride”-dal – az idei Sziget Fesztivál legutóbbi headlinereként bejelentett ikonnal, Kylie Minogue-gal és a szupersztár DJ-producerrel, Diplo-val közösen. Hollywoodban, az éves WeHo Pride-on hangzott el először a dal június 2-án.

Peck – akinek hangját az ikonikus Elviséhez is hasonlíthatnánk – hamarosan megjelenő ’Stampede’ című albumának egyik zászlóshajója az új felvétel, mely a country stílust a pop fülbemászó képességével és a klubzene ütemeivel igazi disco himnuszként jeleníti meg. Pályafutása során Peck számtalanszor feszegette a country zene határait – ez a küldetés pedig a „Midnight Ride”-dal folytatódik és annak hatalmas crossover vonzerejével.