A párizsi randevúiról készített filmet Usher

2024.08.09. - 14:00

Usher bejelentette, hogy filmet ad ki a párizsi koncertjéről – jelentette a Music News. A szeptember 12-én debütáló produkció címe “Usher: Rendezvous in Paris”  – vagyis Usher: Randevúk Párizsban.

A párizsi randevúiról készített filmet Usher

A film, amelyet 2023-ban forgatták, amikor Usher nyolc koncertet adott a párizsi divathét alatt, bemutatja az énekes életét a színfalak mögött, valamint néhány legnagyobb slágerét, köztük a “Yeah” és a “Love In This Club” című dalokat. A produkció rendezője Anthony Mandler, a filmet világszerte 2000 mozikban mutatják be.

„Az Usher: Rendezvous in Paris szeptember 12. és 15. között kerül világszerte a mozikba  –jelentette be maga a zenész az Instagramon. „Hihetetlen élmény volt énekelni Párizsban, és alig várom, hogy megosszam veletek ezt az élményt.”

„Párizs különleges élmény volt számomra, mint művész. Remélem, hogy azok, akik nem jutottak el még oda személyesen, átérzik majd, mennyire különleges volt az egész. Azok pedig, akik már jártak ott, remélem egy más szemszögből láthatják majd a show-t” – tette hozzá Usher.

A film bemutatója mellett Usher az Észak-Amerikát, valamint Európát érintő Usher: Past Present Future turnéjára készül, amely augusztus 14-én kezdődik.