A Rádió 1 Születésnapi Fesztivál fellépőinek sora újabb nemzetközi sztárral bővül – magyar csavarral

2024.05.04. - 10:00

Közeledik az idei nyár legütősebb bulija, a Rádió 1 szülinapja, amit a főváros kedvenc szabadtéri helyszínén, a Budapest Parkban ünneplünk – veletek együtt! A fellépők sora pedig egy újabb nemzetközi előadóval, Nora Teallel bővült, akit érdemes lesz élőben hallani!

 

 

A Rádió 1 Születésnapi Fesztivál fellépőinek sora újabb nemzetközi sztárral bővül – magyar csavarral

Pünkösdvasárnap vár rád az idei nyár legforróbb bulija, a Rádió 1 Születésnapi Fesztivál, ahol hatalmasat bulizunk az igazi mai slágerekre – természetesen ott lesz velünk a Rádió 1 összes DJ-je, és a nemzetközi zenei szcéna sztárjai közül Joel Corry, a Sophie and the Giants és, Martin Solveig, akikhez csatlakozik a magyar gyökerekkel rendelkező, egyedülálló hangú Nora Teal, aki rövid idő alatt jelentős rajongótáborra tett szert Európa szerte.

Nora Teal számára már első kislemeze, a “Only in my head“meghozta a népszerűséget a nezetközi zenei világban: rádiós lejátszást kapott többek között Ausztriában, Németországban, Magyarországon és Olaszországban, a magyar rádiós listák élmezőnyében szerepelt – jelenleg a Top10-ben van – , emellett a Shazam Top 100-ban is helyet kapott Magyarországon , több mint 100 ezer streammel büszkélkedhet, és jelentős nemzetközi hallgatóságot szerezett a Spotify-on,  több mint 10 ezer havi hallgatóval, ezen felül begyűjtötte az első fesztiválfoglalásokat és egy folyamatosan növekvő rajongótáborra tesz szert a közösségi médiában is.

Új dalában, a “Trigger Warnings”-ben a mindössze 17 éves bécsi diáklány, aki magyar gyökerekkel rendelkezik, rávilágít arra, hogy egyes embereknél előnyös lenne, ha trigger-figyelmeztetésekkel lennének ellátva. “Hogyan lehet az, hogy manapság már szinte minden második videóhoz a közösségi médiában kapunk egy figyelmeztetést (amikor érzékeny jellegű tartalmakat tartalmazhat ami “triggerelö hatásal” vagyis lelki/mentális épségünkre kártékony hatással lehet). Miközben a toxikus exem még mindig figyelmeztetés nélkül szabadon mászkál?!”- teszi fel a kérdést Nora Teal csibészes mosollyal az arcán.

Többek közt ezt a dalt is élőben élvezhetjük majd május 19-én a Rádió 1 születésnapi buliján, a Budapest Parkban, ahol Nora Teal egyedülálló hangjával bebizonyítja, hogy a mélység, a tartalom és a fülbemászó hang tekintetében is megállja a helyét. Sőt! Öntudatosan és megerősödve Nora eltántoríthatatlanul halad előre az általa kijelölt irányban, és nem kérdés, hogy  a hazai és nemzetközi közönség kedvencé válik.

Készülj te is Nora Teal fellépésére a Rádió 1 Születésnapi Fesztiválján, amit élőben követhetsz  a Rádió 1 YouTube csatornáján is, valamint csatlakozz a Facebook-eseményhez, és persze hallgasd továbbra is a Rádió 1-et!

Találkozunk május 19-én, a Rádió 1 Születésnapi Fesztiválján a Budapest Parkban, ahol minden megmozdul velünk!

Vedd meg belépődet és ünnepelj velünk!