A rapper páros, Future és Metro Boomin vezeti a héten a Billboard albumlistáját

2024.04.24. - 10:00

Future és Metro Boomin második közös albuma, a „We Still Don’t Trust You” az amerikai slágerlista élén debütált. Az új album a két rapper első közös albuma, a „We Don’t Trust You” folytatása, amely április 6-án szintén az első helyen mutatkozott be a Billboard albumlistáján.

A rapper páros, Future és Metro Boomin vezeti a héten a Billboard albumlistáját

A „We Still Don’t Trust You” csak három héttel a „We Don’t Trust You” sikeres bemutatkozását követően lett #1. 2017 óta egyébként ez a legrövidebb eltelt idő, ugyanazon előadó(k) két albumának megjelenése között.
A „We Don’t Trust You” időközben egy pozíciót javított, így a héten a 3. 2024-ben most először szerepel egy előadótól két album is a Top 10-ben. Ez utoljára Taylor Swiftnek sikerült, 2023-ben az „1989 (Taylor’s Version)”-el és a „Midnights”-szal.

A Billboard albumlistájának Top 10-es mezőnyében debütált a Linkin Park első válogatásalbuma, a „Papercuts”, amely a 6. helyen nyitott.
Beyoncé country korongja, a „Cowboy Carter” a héten már csak a második, miután két egymást követő héten át vezette a slágerlistát. A negyedik helyen Morgan Wallen „One Thing at a Time” című albuma szerepel, az ötödik Noah Kahn és a „Stick Season”, a hetedik helyen Benson Boone „Fireworks & Rollerblades” című albuma áll, a nyolcadik hely SZA-é és az „SOS”-é, a kilencedik Morgan Wallen „Dangerous: The Double Album” című lemeze, ezen a héten a Top 10-et a Billboard 200-on Ariana Grande zárja az „Eternal Sunshine” című albumával.

Fotó: Prince Williams/Wireimage/Getty Images