"A tökéletes soundtrack egy naplementéhez" - Robin Schulz és Tom Walker együtt alkotott

2022.08.02. - 12:00
”Sun Will Shine” címmel érkezett a világ egyik legbefolyásosabb DJ/producere Robin Schulz, és Skócia saját énekes-dalszerzője, Tom Walker közös felvétele. A közösségi médiában tet beharangozó alapján, már több mint biztosak lehetünk abban, hogy a „Sun Will Shine” a következő Robin Schulz Top 10-es dal lehet világszerte!
"A tökéletes soundtrack egy naplementéhez" -  Robin Schulz és Tom Walker együtt alkotott

A felkapott DJ / producer Robin Schulz azért vált világsztárrá, mert hihetetlen érzéke van a dallamok és ütemek érzelmessé tételéhez. Ezen felül különleges érzéke az együttműködő partnerekhez egy másik tulajdonsága, ami megkülönbözteti az osnabrücki születésű zenészt a többiektől. Miután nemrégiben az izraeli Dennis Lloyddal (“Young Right Now”), a Puerto Ricó-i Justin Quiles-szal (“AEIOU”) és francia haverjával, David Guettával (“On Repeat”) dolgozott együtt, új kislemezén, a “Sun Will Shine”-on pedig korunk egyik legmarkánsabb énekes-dalszerzői hangja hallható: Tom Walker, Skóciából. Walker karcos, meleg tónusú hangja tökéletes szimbiózist alkot Robin produkciójával, amelynek társszerzője Steve Mac – aki többek közt Ed Sheerannal,a BTS-szel, Tones And I-al,és Biffy Clyroval is dolgozott.

Robin úgy jellemzi kislemezét, mint “a tökéletes soundtrack egy naplementéhez” és különösen örült a Tom Walkerrel való együttműködésnek: “Nagy rajongója vagyok, és végül úgy alakult, hogy együtt adhattunk ki egy kislemezt. Az a tény, hogy Steve Mac társszerzője a számnak, szintén nagy megtiszteltetés számomra”.

Tom Walker pedig így látta a közös munkát: “Eredetileg balladaként írtam ezt a dalt a saját albumomra. Arról szól, hogy bármilyen problémád van ma, a holnap egy új napot hoz, új lehetőségekkel és remélhetőleg napsütéssel. Robin egy dance legenda, és nagyon izgatott vagyok, hogy együtt dolgozhatok vele ezen a dalon, és nagyon meglepett, ahogyan átformálta a dalt egy igazán feel good, nyári bangerré.”

A valaha volt legsikeresebb német lemezlovassá alakult ma már Schulz, több mint 450 arany, platina és gyémánt díjat tudhat magának 30 országban és csaknem 11 milliárd streaminget világszerte, ismeri a tökéletes bulireceptet és zenéihez illő nagyszerű kollaborátorokat talál – ahogyan ezúttal is.