A volt férje sem tudta megakadályozni, hogy Britney Spears harmadszor is kimondja az "igen"-t

2022.06.10. - 10:00
Az énekesnő szűk körű ceremónián házasodott össze vőlegényével, Sam Ashgarival, akivel 2016 óta alkotnak egy párt. Az esküvőn nem voltak jelen az énekesnő szülei, sem a testvére Jamie Lynn. Hívatlanul ugyan, de ott volt Britney első férje, Jason Alexander, aki megpróbálta tönkretenni a volt felesége nagy napját.
A volt férje sem tudta megakadályozni, hogy Britney Spears harmadszor is kimondja az "igen"-t

A TMZ szerint kérdéses volt ki vezeti oltárhoz Britney-t, de ő végül a testvérét Bryant kérte meg – aki az egyetlen a családtagjai közül, akivel jó kapcsolatban van. A People magazn úgy tudja, hogy az esküvőt, amelyre összesen 60 vendéget hívtak meg, Los Angelesben tartották. A színészként és modellként és fitness edzőként dolgozó Sam Ashgari szeptemberben kérte meg Britney Spears kezét, nem sokkal azután, hogy az énekesnő 13 év után kikerült az apja gyámsága alól.

Britney Spears az esküvő napján egy Instagram story-jában utalt arra, hogy harmadszor is férjhez megy. A videón Britney és Sam egy Rols-Royce hátsó ülésén pezsgőznek, és Britney arról mesél, hogy életében másodszor ül Rols-Royce-ban, és nagyon izgatott. Közben megvillantotta a gyűrűkkel és felékszerezett kezét, és esküvői témájú manikűrjét.

Az énekesnő korábban már elárulta, hogy a ruháját Donatella Versace tervezi, aki személyesen látogatott el az énekesnőhöz Los Angelesbe, hogy megbeszéljék a ruha terveit.
Britney Spearsnek ez a harmadik házassága. David Federline, gyerekei apja 2004-ben vette el, az első férje pedig a gyerekkori szerelme, Jason Alexander volt, akivel szintén még 2004-ben házasodtak össze, ám a frigy csupán 55 órát tartott. Alexander most váratlanul felbukkant Britney Spears és Sam Ashgari esküvőjének helyszínén, és megpróbált botrányt csinálni – mindezt az Instagramon közvetítette. Többek közt azt kiabálta, hogy Britney az első és egyetlen felesége. „Én vagyok az első férj, és azért vagyok itt, hogy tönkretegyem az esküvőt” – mondta még az élő Instagram bejelentkezésében Jason Alexander. Ez azonban nem sikerült neki, mivel a rendőrség őrizetbe vette.

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images