Anitta és Maluma tökéletes párost alkot

2022.08.22. - 12:06
A globális latin szupersztár Anitta és a reggaeton erőmű, Maluma közösen hozta össsze az "El Que Espera" című dalt, amely biztosan újra és újra felcsendül a klubeseményeken. A dalhoz készült klipből pedig az is kiderül, hogy a két énekes nem csak zeneileg került egy hullámhosszra.
Anitta és Maluma tökéletes párost alkot

A szórakoztató, és kacér szám egy erős dembow ütemen és egy gitárriffen folyik, kiemelve a két előadó vitathatatlan teljesítményét és kémiáját. Az “El Que Espera” egy dal a tűzről, amely soha nem hal el, és újra és újra lángra lobban.

Az “Envolver” énekesnője a múlt hónap végén közölte, hogy a ’Versions of Me’ deluxe kiadása hamarosan megjelenik, és elárulta, hogy három új dalhoz már el is készült a látványvilág: a “Gata”, az “El Que Espera” és a Missy Elliott által közreműködött dal, a “Lobby”. Anitta a rajongóira bízta, hogy melyiket akarják először látni, „Gata” pedig átvette a megtiszteltetést.

Most pedig itt van az „El Que Espera” és a hozzá készült klip is. A látvány azonnal árulkodik, hogy Anittanak és Malumanak van némi tagadhatatlan kémiája.