Ariana Grande a nagyit is bevonta az új album készítésébe

2024.03.06. - 13:00

Ariana Grande közzétette az új, „Eternal Sunshine” című albumán hallható dalok listáját. Kiderült, hogy az egyik számban a nagymamája is közreműködött.

Ariana Grande a nagyit is bevonta az új album készítésébe

Az „Eternal Sunshine” pontosan Nőnapon, március 8-án jelenik meg. Ez lesz az énekesnő első új kiadványa a 2020-es a „Positions” óta. Az új korongról eddig csak egy beharangozó kislemez, a “Yes, And?” látott napvilágot, amely a múlt hónapban az amerikai slágerlista élén kötött ki. Akkor Ariana bejelentette, hogy nem ad ki több kislemezt, hanem kivárja, hogy a rajongói egyben hallgathassák meg a teljes albumot. Egy Instagram posztban azonban legalább az összes dal címét felfedte az „Eternal Sunshine”-ról. A papírlapra, kézzel írt dalcímek mellett, másik lapon azok szövegeiből is olvasható részlet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ariana Grande (@arianagrande) által megosztott bejegyzés

Az utolsó, 13. számról, amely az “Ordinary Things” címet kapta, egyértelművé válik, hogy Ariana nagymamája is részt vesz benne – a cím mellett ugyanis ott áll: “ft. Nonna” ( olaszul “nagymama”). Az olasz gyökerekkel rendelkező Ariana Grande nagymamája, Marjorie 98 éves, és az énekesnő gyakran oszt meg vele készült, közös fotókat.