Ariana Grande továbbra is vezeti az amerikai albumlistát

2024.03.26. - 15:00

Ariana Grande az „Eternal Sunshine” című albumával második egymást követő héten #1 a Billboard 200-as listáján albumok toplistáján.

Ariana Grande továbbra is vezeti az amerikai albumlistát

Az Eternal Sunshine Ariana Grande harmadik stúdióalbuma a 2020-as „Positions” és a 2019-es „Thank U, Next” után, amely két héten át vezette a Billboard 200-as listát.
A Billboard albumlista második helyén ezen a héten a Casey Musgraves „Deeper Well” című új albuma található. Ez az énekesnő ötödik olyan albuma, amely bekerült a Billboard 200-as lista első tíz helyezettjébe közé.
A tengerentúli toplista harmadik helyét Morgan Wallen country énekes foglalja el, akinek „One Thing” című koromgja egy helyet rontott a múlt héthez képest.

Justin Timberlake énekes és színész hat év után tért vissza a Billboard albumlistájára: az „Everything I Thought It Was” című vdonatúj korongja a negyedik helyen debütált. Ez az énekes hatodik albuma zsinórban, amely bekerült a top 5-ös mezőnybe.
Az ötödik helyet Noah Khaan foglalja el „Stick Season” című albumával.
A Billboard 200-as Top 10-es mezőnyét egykori #1 albumok egészítik ki: SZA és az „SOS”, Taylor Swift és a „Lover”, Zach Bryan és a nevét viselő albuma, Swift ezúttal a „1989”-el, és Ye és Ty Dolla Sign közös lemeze, a „Vultures 1”.