Az árvízi védekezésben érintett települések megsegítésére is felhívja Szuperkoncert

2024.09.19. - 12:00
Az árvízi védekezésben érintett települések megsegítésére is felhívja Szuperkoncert

A Szerencsejáték Zrt. a rendkívüli árvízhelyzet miatt úgy döntött, hogy a szombati Szuperkoncerttel is – amelyen Ricky Martin és a Rádió 1 DJ-i Metzker Viktória valamint Regán Lili is fellének- felhívja a figyelmet az árvízi védekezésben érintett települések megsegítésére.

A cég közleménye szerint a Napi Mázli játék egyheti árbevételét ajánlja fel a bajbajutott települések támogatására. Ezen túlmenően felkérték az Ökumenikus Segélyszervezetet arra, hogy a számára felajánlott, a koncert helyszíni értékesítéséből befolyt összeget szintén erre a célra fordítsa. A vállalat összefogásra biztatja a Szuperkoncert fellépőit és a koncertre látogatókat egyaránt.

Az árvízhelyzetre való tekintettel a nemzeti lottótársaság rendkívüli támogatást nyújt az árvízi védekezésben érintett településeknek. A támogatás összege a Napi Mázli játék egyheti árbevétele. A nemzeti lottótársaság stratégiai partnerét, az Ökumenikus Segélyszervezetet kérte fel arra, hogy a teljes támogatás lebonyolításában részt vegyen – tette hozzá a közlemény.

Az eseményen résztvevők hozzájárulhatnak az árvízi védekezésben érintett települések megsegítéséhez. A helyszíni gyűjtés az árvízkárok enyhítését szolgálja, míg a felajánlott egy heti Napi Mázli játék árbevétel az árvízi védekezésben érintett települések megsegítésére szolgál – fűzték hozzá.

A koncerten a latin popkultúra ikonikus sztárja Ricky Martin mellett a hazai fellépők köztük a WORLD IS MINE Radio Show DJ-i, Metzker Viktória és Regán Lili is fellépnek.

Forrás: MTI

Ricky Martin 📷 Getty Images