Az indiai slágergyáros, King és Jason Derulo összehozták a nyár himnuszát

2024.05.09. - 12:00

Az új dal címe „Bumpa” és Jason Derulo első együttműködéséből született, az indiai kontinens és a régió pop-szupersztárjával, Kinggel, aki már Nick Jonas-szal is bebiznyította, hogy a nemzetközi zenei színtéren is megállja a helyét.

Az indiai slágergyáros, King és Jason Derulo összehozták a nyár himnuszát

King, aki India legtöbbet streamelt dalával, a „Maan Meri Jaan”-nal üdítő pörgést adott Nick Jonas romantikus himnuszának, világszerte nagy elismerést váltott ki. Most a „Jiggle”, a „Swalla” és a „Take You Dancing” sikereiért is ünnepelt Jason Deruloval egyesíti erejét, hogy közösen kiadják az év egyik legfelvillanyozóbb parti himnuszát.

“A Jasonnel való együttműködés a ‘Bumpa’ létrehozásánál fantasztikus utazás volt, amely során Indiában elkészült egy globális dance himnusz. Készen állok arra, hogy belevessem magam az ismeretlenbe, amely tele van friss hangzással és zenékkel – a ‘Bumpa’ pedig csak a kezdet. A közös munka Jasonnel fantasztikus volt és érzelemteli!” – mondta King.
“A ‘Bumpa’ fantasztikus élmény volt. Kinggel anyanyelvünket és stílusainkat ötvözve alkottuk meg a dalt, hogy garantáljuk, a hangulatát a hallgatóság a világ minden táján elkapja” – tette hozzá Jason Derulo.

A „Bumpa” több szinten is interkontinentális projekt lett: hiszen Jason és King a videóklip forgatáshoz Barcelonába érkezett. A kisfilm koreográfiáját Les Twins francia duó gondolta kitovább erősítve a dal parádés hangulatát.