Az olimpia zárónapján is számítunk magyar érmekre

2024.08.11. - 07:00

Tegnap Csipes Tamara kajak-kenu 500 méteren, Varga Ádám kajak-kenu 1000 méteren ezüst, Kopasz Bálintbronzérmet szerzett. Ma is, több versenyhelyszínen szerezhetnek még érmeket, akár aranyat is a magyarok a párizsi olimpia vasárnapi zárónapján.

Az olimpia zárónapján is számítunk magyar érmekre

Az FTC világbajnoki címvédője, a szabadfogású birkózók 65 kilogrammos súlycsoportjában érdekelt Muszukajev Iszmail két szép győzelemmel kezdett szombaton, így ha az esti elődöntőben folytatja menetelését, a másnapi döntőben is szőnyegre léphet. De legalább a bronzéremért birkózhat.
A magyar férfi vízilabda-válogatott – akárcsak három éve Tokióban – a bronzmeccsen ugrik medencébe. A japán fővárosban sikerült dobogóra állnia, ezúttal az Egyesült Államok lesz a rivális az újabb éremért.
Az öttusázók a Versailles-i Kastélynál vetélkednek, amennyiben Gulyás Michelle és Guzi Blanka a papírformának megfelelően sikerrel veszi a szombati elődöntőt, érmes reményekkel állhat majd rajthoz a döntőben.
A párizsi olimpia utolsó napján 13 számban osztanak érmeket, a záróünnepséget pedig 21 órától rendezik a Stade de France-ban.

Forrás: MTI

Fotó: MTI/Kovács Tamás