Az új dal címével ellentétben, Benson Boone a „Beautiful Things” után sem lassít le

2024.08.28. - 12:00

Az év idei egyik legnagyobb globális popszenzációja, Benson Boone – akinek TikTok-slágere, a „Beautiful Things”-et jelenleg is nagy népszerűségnek örvend – egy új felvétellel a Pretty Slowly”-val tért vissza. A szám azonnal a rajongók kedvencévé vált a sztár világkörüli turnéja alatt, ezeket a kiemelkedő pillanatokat örökíti meg a dalhoz készült klip.

Az új dal címével ellentétben, Benson Boone a „Beautiful Things” után sem lassít le

A „Pretty Slowly” követi a „Death Wish Love” sikerét az új, a „Twisters – Végzetes vihar” című film zenei albumáról, valamint a „Beautiful Things” elképesztő globális népszerűségét – amely immár a háromszoros platinaminősítést kapott és Boone ’Fireworks & Rollerblades’ című, idén debütáló albumán hallható. A virális dal a közelmúltban csatlakozott a Spotify „milliárdklubjához” is, és eddig több mint két milliárd streamet gyűjtött össze. Nem lenne meglepő, ha a “Pretty Slowly” hasonló “karriert” futna be, mint a “Beautiful Things”.

Annyi biztos, hogy rengeteg új felvétel van az előadó tarsolyában. Annak ellenére, hogy Boone-t ekkora siker övezi jelenleg is és számos zenét adott ki az elmúlt hónapokban, a „Pretty Slowly” az újabb tanúja annak, hogy  közel sem fogyott ki az alkotói ötletekből.