Balul sikerült randi után Dua Lipával gyakorolhatjuk a táncot

2024.02.16. - 09:00

A háromszoros Grammy-díjas és hatszoros BRIT-díj nyertes Dua Lipa az idei Grammy-díj-átadón már adott egy kis ízelítőt a “Training Season” című új felvételből, de mától már akár egész nap gyakorolhatjuk rá a táncot!

Balul sikerült randi után Dua Lipával gyakorolhatjuk a táncot

A szörnyű randis élmények ihlette újdonságról így mesélt az énekesnő: „Voltam egy sor rossz randin, és az utolsó igazán feltette az i-re a pontot. Másnap bementem a stúdióba, ahol Caroline Ailin (Clean Bandit, Ellie Goulding) és Tobias Jesso Jr (Harry Styles, Adele) megkérdezték, hogy ment, én pedig azonnal közöltem, hogy “A gyakorló időszaknak vége! /(azaz Training season is over)!”. Aztán, ahogy az általában lenni szokott az ilyen haveri beszélgetéseknél, rengeteg nevetés mellett, jó hangulatban hamar összeállt az új dal.”

A “Training Season” a bizonyíték arra, hogy minden rosszból kisülhet valami jó, hiszen ha nincs ez a sok balul elsült randevú, nem kaptunk volna egy igazi, önbizalomtól duzzadó pophimnuszt Duától. A harmadik stúdióalbuma második kislemeze – a tavaly novemberi „Houdini” után – is sejteti, hogy a korong stílusa főként a ’70-es évek pszichedelikus zenei vonalából merítkezik majd.