Barátaival fizetett a hírnévért Billie Eileish

2024.06.13. - 12:00

A kétszeres Oscar – és hatszoros Grammy-díjas Billie Eilish nemrég őszintén beszélt arról, hogy milyen nehéz a hírnév felé vezető út, és milyen veszteségek érik az embert, függetlenül attól, milyen elismerésekben van része.

Barátaival fizetett a hírnévért Billie Eileish

„Nehéz. Azóta, hogy népszerű vagyok, nincsenek barátaim, senki a régi barátaim közül nem akar kapcsolatba lépni velem, nekem pedig nem sikerül felvenni velük a kapcsolatot” – mondta egy BBC-podcast interjúban az énekesnő.

Elmondása szerint, jelenleg a  stábja tagjai állnak hozzá a legközelebb, azok az emberek, aakik neki dolgoznak, és akiket az interjúban Eilish “személyzetnek” nevezett…

“Emlékszem, a 20. születésnapomon, alig voltak ott barátaim, csak azok az emberek, akik nekem dolgoznak, vagy olyanok, akik 15 évvel voltak idősebbek nálam” – tette hozzá Billie Eileish, aki határozottan állítja, hogy ha valaki a környezetéből egyszer elveszti a bizalmát, az soha többé nem fogja tudni felvenni vele a kapcsolatot. “Ha valaki egyszer cserben hagy, soha többet nem lát” – mondta az énekesnő.