Barbie babaként mutatkozott be Margot Robbie

2022.05.02. - 06:00
A világ leghíresebb babája ihlette film a tervek szerint 2023. nyarán kerül a mozikba, a Warner Bros.Pictures pedig a napokban a Twitteren megörvendeztette a Barbie – és Margot Robbie rajongókat az első, a film forgatásán készült fotóval a színésznőről, Barbie szerepében.
Barbie babaként mutatkozott be Margot Robbie

A képen Robbie Barbie jellegzetes rózsaszín kabriójában látható, babakék-fehér csíkos topban, ugyanilyen színkombinációjú, ám pöttyös hajpánttal és kék karkötővel.

A jövőre mozikba kerülő filmben nem Magot Robbie az egyetlen sztár. Az előzetes hírek szerint Ryan Gossling játssza Kent.

A produkció nem várt, feminisztikus szemszögből mutatja be Barbie és Ken történetét, és semmiképp nem egy szirupos mozit ígér – amire Greta Gerwig rendező neve is garancia. Gerwiget – aki színészként és forgatókönyvíróként is ismert – a Lady Bird című filmjéért Oscar-díjra jelölték és többek közt az ő nevéhez fűződik a Kisasszonyok című regény legújabb filmadaptációja is Saoirse Ronannel, Emma Watsonnal, Laura Dernnel és Timothée Chalamet-val a főszerepben.

A Barbie-film főszereplője és egyben producere, Margot Robbie váratlan elemekben bővelkedő, különleges produkciót ígér, ami eloszlatja a Barbie-val kapcsolatos előítéleteket. Robbie szerint, a nézők többsége azt gondolja, tudja, hogy mit várhat a legendás babáról szóló filmtől. De hozzátette, hogy a produkció ennél többet tartogat, és sok meglepetést ígér, a szkeptikusok pedig olyan sztorit láthatnak, amely a kedvükre lehet.

„A ’Barbizás’ növeli az önbizalmat, a kíváncsiságot és ösztönzi a társas kapcsolatok kialakítását a gyerek önismeret felé vezető teljes útján” – mondta Margot Robbie még 2019-ben, a készülő film kapcsán.

Fotó: Stephane Cardinale – Corbis/Getty Images