Barbie még gazdagabbá tette Margot Robbie-t

2022.07.22. - 14:00
Kiszivárgott milyen gázsit kap a készülő Barbie baba filmért az ausztrál színésznő. A figyelemreméltó összeg hivatalosan is Hollywood legjobban kereső színésznőjévé teszi Margot Robbie-t – írja a Variety.com.
Barbie még gazdagabbá tette Margot Robbie-t

Margot Robbie 12,5 millió dollárt kap Greta Gerwig rendhagyó Barbie babáról szóló filmjének főszerepéért. A világ leghíresebb babáról szóló, élőszereplős filmet, amely jövő nyáron kerül a mozikba Robbie producerként is jegyzi, LuckyChap Entertainment nevű cégén keresztül. A film másik főszerepében, Kenként Ryan Gosslingot láthatjuk.

A Barbie film körül nagy a titkolózás, az azonban már biztos, hogy nem egy rendhagyó, rózsaszín felhőbe burkolt Barbie történetre számíthatunk. Margot Robbie váratlan elemekben bővelkedő, különleges produkciót ígér, ami eloszlatja a Barbie-val kapcsolatos előítéleteket. Robbie korábban úgy nyilatkozott, hogy a nézők többsége azt gondolja, tudja, hogy mit várhat a legendás babáról szóló filmtől. De hozzátette, hogy a produkció ennél többet tartogat, és sok meglepetést ígér, a szkeptikusok pedig olyan sztorit láthatnak, amely a kedvükre lehet.

Fotó: Anthony Harvey/Getty Images