Bebe Rexha – „az erő, amelyet nem szabad alábecsülni”

2024.06.05. - 10:00

Bebe még a múlt hónapban, a Coachella fesztiválon mutatta be először legújabb nyári himnuszát, a „Chase It (Mmm Da Da Da)” című dalt és a kritika ódákat zengett róla.  Nemrég a felvétel hivatalosan is megjelent kislemez formájában és klip kíséretében.

Bebe Rexha – „az erő, amelyet nem szabad alábecsülni”

Miután Bebe Rexha a Coachella nagyszínpadán először adta elő a „Chase It (Mmm Da Da Da)”-t  a Rolling Stone magazin úgy evezte az énekesnőt „az erő, amelyet nem szabad alábecsülni”.
A Los Angeles Times szintén dicsérő szavakkal  illette Rexha előadását: „Az örök küzdelemben, hogy az első számú csaj legyél a pop műfajában,  most új bajnokot avatunk Rexha személyében – egy tapasztalt dalszerzőt, aki mindig is nagyon közel állt ahhoz, hogy művészként  kiemelkedjen. A nagyszínpadon nyújtott lenyűgöző, mesteri előadása után biztosak lehetünk benne, hogy ez a nap eljött.”
A Billboard  magazinnak is volt hozzátennivalója: „… a nagyszínpad esti show-ja bebizonyította, hogy (Bebe) megérdemli, hogy ott legyen, akárcsak bárki más is. Rexha igazi, nagy popsztárként szólt és jelent meg a színpadon.”

Az új kislemez, a „Chase It (Mmm Da Da Da)” az énekesnő tavaly megjelent, sikeres , harmadik stúdióalbuma, a „Bebe” megjelenése után érkezett. Az album is tele van slágerekkel, mint a David Guetta-val közös „I’m Good (Blue)” című dal, ami Rexha negyedik slágere lett a Billboard Top 10-ben,  valamint rekord ideig,  53 héten át őrizte elsőségét a dance rádióadók airplay listáján, a dal Grammy-jelölést is kapott, és világszerte 2 milliárd streamet gyűjtött.

A „Chase It (Mmm Da Da Da)” megmutatja a rajongóknak, mire számíthatnak Bebetől, most, hogy az énekesnő ezen a nyáron a karrierje egy új korszakába lép , tele energikus, táncolható slágerekkel.

Fotó: Jason Omar Al Taan