Beckhamék esküvőre készülnek

2022.01.17. - 13:00
Victoria és David Beckham legidősebb fia, Brooklyn már 2020-ban eljegyezte a barátnőjét, a színésznő Nicola Peltzet, ám az esküvőt a pandémia miatt el kellett halasztani. Most viszont teljes gőzzel folynak az előkészületek.
Beckhamék esküvőre készülnek

„Ha nem lett volna a covid, már régen házasok lennénk” – mondta még tavaly Brooklyn Beckham. A menyasszonya pedig az egyik divatmagazinnak árulta el, hogy eddig kétszer repültek Brooklynnal ruhapróbára Rómába, ahol a menyasszonyi ruhát a Valentino divatház készíti.

”Ott mindenki annyira tehetséges!” – áradozott a színésznőként karriert építő Nicola Anne, és azt is elárulta, hogy első alkalommal a ruhapróbára édesanyja, és a testvére – aki a tanúja is lesz – Brad is elkísérték. Az egykori profi hoki játékos, Brad mellett Nicolának még egy lány – és öt fiútestvére van.

A menyasszony az esküvői torta-próbáról is posztolt már az Instagramon, így valószínűleg nagyon hamar eljön a „nagy nap”. Bár néhány sajtófeltételezés szerint a pár már korábban titokban összeházasodott. Ezt azonban mindketten cáfolták.
Brooklyn, aki fotósként dolgozik, az utóbbi időben a gasztronómia felé is kacsintgat, sőt az Instagramon #cookinwithbrooklyn címen videó-sorozatot is indított, így valószínűleg az esküvői menüvel kapcsolatban döntő szava lesz.

Ami az esküvői kiadásokat illeti, sem a menyasszonynak – akinek édesapja Amerika egyik leggazdagabb embere – sem a vőlegénynek nem kell pontos számításokat végezniük a költségekről.
A sajtó azonban számol helyettük: egyes források szerint a dupla – az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában is megült – esküvőre a pár 4 millió angol fontot költ – írja a Tatler című brit magazin.

Nicola azon szerencsések közé tartozik, akiért a jövendőbeli anyósa és apósa is odavannak. Nemrég Victoria és David Backham a 27. születésnapja alkalmából felköszöntve biztosították jövendőbeli menyüket, arról, hogy mennyire szeretik.

Fotó: Theo Wargo/Getty Images