Beyoncé a héten a Billboard kislemezlista élére állt

2024.02.28. - 13:00

A „Texas Hold ‘Em” című dalával Queen Bey átvette a vezetést az amerikai slágerlistán. Ez az énekesnő kilencedik kislemeze, amely #1 lett a Billboard Hot 100-on.

Beyoncé a héten a Billboard kislemezlista élére állt

A „Texas Hold ‘Em” egy héttel azután ért a Billboard Hot 100 csúcsára, hogy átvette a vezetést a country dalok toplistáján, amivel Beyonce zenetörténelmet írt, mint az első színesbőrű női előadó, akinek ez sikerült.
Az énekesnő február 11-én dobta piacra a „Texas Hold ‘Em”-et, egy másik kislemezzel, a „16 Carriages”-sel együtt, az új zenék érkezését pedig a  Super Bowl alatt jelentette be. A két dal várhatóan hallható lesz Beyoncé új albumán, az „Act II”-n, amely március 29-én jelenik meg a zenei piacon.

Az amerikai slágerlista múlt heti első helyezettje, Jack Harlow visszaesett a második helyre a „Lovin on Me” című dalával, miután hat, nem egymást követő héten vezette a Billboard Hot 100-ot.
A dalszerző-énekes, Teddy Swims két pozíciót javítva, feljött az ötödikről a harmadik helyre a „Lose Control”-al.

A Top 5-ben ott van még Ye (korábban Kanye West) és Ty Dolla Sign „Carnival” című felvétele, amelyet Rich the Kid és Playboy Carti-val közösen készítettek, valamint Benson Boone a „Beautiful Things”-el.

A Billboard kislemezlista Top 10-es mezőnyét SZA és a „Snooze”, Taylor Swift és „Cruel Summer” Tate McRae és a” Greedy”, Zak Bryant és Casey Musgraves  közöse, a „Remember Everything, valamint Doja Cat és az „Agora Hills” egészítik ki.

Fotó: Kevin Mazur/WireImage for Parkwood/Getty Images