Beyoncé & Madonna - micsoda dal született!

2022.08.09. - 08:00
A két díva hétvégén bemutatta a közös felvételét, a „Break My Soul (THE QUEENS Remix)“ -et. A dal eredetije Beyonce vadonatúj, "Renaissance" című albumán hallható. A dal máris több remixet kapott, de valószínűleg ez a mostani tarolni fog, hiszen ahogyan a címe is jelzi, a zenei szcéna két királynője fogott össze, hogy elkészítse.
Beyoncé & Madonna - micsoda dal született!

Tíz nappal ezelőtti debütálása óta, Queen Bey hetedik stúdióalbuma a női előadók 2022-es, új zenei kollekciói közül a legtöbb streamet produkálta a Spotify-on. Már a megjelenése napján, július 29-én 50 milliós streamet ért el.

Időközben pedig az album „Break My Soul“ című sinngle-je meghódította a kislemez listákat: Írországban #1, Nagy-Britanniánan #2, Belgimban és Ausztráliában #6. Emellett Írországban már platina – Kanadában pedig aranylemez lett. Néhány napja Beyonce a dal négy remix-változatát is bemutatta, amelyekhez liryc videók is érkeztek. A remixeket nem kisebb nevek készítették, mint will.i.am, Terry Hunter, Honey Dijon & Nita Aviance.
A hétvégén pedig jött a Break My Soul megkoronázása, amelyet Beyonce Madonnával közösen követett el. A „Break My Soul (THE QUEENS Remix)“-ben Madonna 1990-es megaslágere, a „Vogue” sample-jeit használták.

Fotó: Kevin Mazur /Getty Images,