Billie Eilish, a Red Hot Chili Peppers és Snoop Dogg is fellép az olimpia záróünnepségén

2024.08.09. - 12:00

A párizsi olimpia záróceremóniája egyben már a 2028-as Los Angeles-i olimpiai játékokat köszönti. Billie Eilish, a Red Hot Chili Peppers és Snoop Dogg és Tom Cruise ezért a következő ötkarikás játékok házigazdája, Los Angeles előtt tiszteleg a produkciójával a vasárnapi záróünnepségen.

Billie Eilish, a Red Hot Chili Peppers és Snoop Dogg is fellép az olimpia záróünnepségén

A hagyományok szerint a 2024-es párizsi olimpia záróünnepsége egyben a szervezés stafétájának jelképes átadása a következő nyári játékok házigazdájának, amely 2028-ban Los Angeles lesz. Az átadás részeként Tom Cruise leereszkedik majd az olimpiai zászlóval a Stade de France tetejéről, majd beugrik egy repülőgépbe, amely Los Angeles felé veszi az irányt, és ejtőernyővel ugrik le a Hollywood felirathoz.

Bár Tom Cruise Párizsban van, és a helyszínen szurkol az amerikai olimpikonoknak, a TMZ úgy tudja, hogy a veszélyes kaszkadőrmutatvány felvételről látható majd, mivel azt már márciusban rögzítették. Akkoriban Cruise-t látták felmászni a “Hollywood” feliratra, ám azt hitték, hogy reklámot forgat.

A Variety szerint a vasárnapi ceremónia részeként előre felvett – és élő produkciókat is láthat a közönség több Los Angeles-i kötüdésű előadótól, köztük Billie Eilishtől, a Red Hot Chili Peppers-től és Snoop Dogg-tól.

Az olimpia záróünnepségét augusztus 11-én, vasárnap rendezik.

Jeff Kravitz/Getty Images