Bruno Mars háromszor!

2024.04.22. - 08:00

A tizenötszörös Grammy-díjas Bruno Mars három nagysikerű stúdióalbuma – a “Doo-Wops & Hooligans”, az “Unorthodox Jukebox” és a “24K Magic”- áprilisban limitált kiadású bakelit formátumban kerül a boltok polcaira.

Bruno Mars háromszor!

A hawaii származású világsztár 2010-ben kiadott első nagylemeze, a ’Doo-Wops & Hooligans’ rögtön a slágerlisták élére repítette Brunot olyan gigahiteknek köszönhetően, mint a „Just the Way You Are”, a „Grenade,” vagy a „Marry You”.
A 10 számos kiadvány fő zsánerei a pop és az R’n’B, de egy csipetnyi reggae, soul, sőt rock is felfedezhető a korongon. Mars a dalokkal kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy míg a ’doo-wops’ dalok a nőknek íródtak, addig a ’hooligans’ részek
a férfiaknak szólnak.
Az ’Unorthodox Jukebox’ címre keresztelt, többszörösen platinaminősített koronggal Bruno Mars sikere töretlen maradt mind a zenekritikusok, mind a közönség körében. Az albumon olyan világhírű producerekkel dolgozott együtt, mint Mark Ronson, Jeff Bhasker, Emile Haynie, Diplo és Supa Dups, valamint a The Smeezingtons. A lemezen felcsendülnek a „When I Was Your Man” és a „Locked out of Heaven” No.1.
slágerek és olyan szintén közönségkedvenc felvételek, mint a „Treasure” vagy a „Gorilla”.
A hét Grammy-díjjal jutalmazott, harmadik lemez, a ’24K Magic’ is érkezik limitált kiadásban, melynek központi témái a siker, pénz és csillogás. A ’90-es évek R&B, funk, pop és new jack swing (hiphoppal kombinált R’n’B) hangzását felvonultató kiadvány tartalmazza a címadó dal mellett a „That’s What I Like”, „Finesse” és a „Versace on the Floor”
feel-good felvételeket.

Fotó: EMA