BTS tagja is csatlakozik olimpiai láng fáklyavivőihez

2024.07.04. - 10:00

Jin, a BTS együttes legidősebb tagja, a párizsi olimpiai játékok előtt Dél-Korea képviseletében fut majd az olimpiai lánggal, miután nemrég befejezte kötelező katonai szolgálatát – adta hírül az Associated Press.

BTS tagja is csatlakozik olimpiai láng fáklyavivőihez

“A 31 éves énekes várhatóan Dél-Koreát képviseli a fáklyavivő váltóban, remélve, hogy így terjesztheti a harmónia és béke üzenetét” – áll az hivatalos közleményben.
Jin a többi fáklyavivővel együtt áthalad majd a házigazda ország különböző történelmi helyszínein. A pontos menetrendet azonban még egyelőre nem tették közzé. Az olimpiai lánggal áprilisban indultak el a fáklyavivők.

Jin 2022 végén kezdte meg katonai szolgálatát egy dél-koreai katonai táborban. A zenekar többi tagja, RM, V, Jimin, J-Hope, Suga és Jungkook még mindig katonai szolgálatukat töltik..
Egy nappal a leszerelése után Jin házigazdaként vett részt a dél-koreai k-pop jelenség, a BTS 11. születésnapi biliján Szöulban. Az eseményen különféle programokkal várták a rajongókat, köztük ételkóstolást, kreatív előadásokat és tánc kihívásokat.

Fotó: Jun Sato/WireImage/Getty Images