Ha nem tudnánk, hogy a 13. kerületben vagyunk, azt hihetnénk, hogy egy világkörüli útra indultunk – ez a Buena.

2024.07.15. - 09:37

Immár 2 éve nyitotta meg kapuit a Buena – World Kitchen & Bar, amely nem csak az Agora Tower irodistáit csábítja, hanem mindenkit, aki előszeretettel kóstolna bele a gasztronómia végeláthatatlan kalandjaiba.

Ha nem tudnánk, hogy a 13. kerületben vagyunk, azt hihetnénk, hogy egy világkörüli útra indultunk – ez a Buena.

Ebben (is) rejlik a különlegessége, hiszen külön-külön találni jó mexikói, olasz vagy éppen közel- és távol-keleti budapesti éttermeket, viszont olyan helyet, ahol egy kaptafa alatt igazán jó quesadillát, nápolyi pizzát vagy éppen forró mezzét látni a menün ritka, így rengeteg fejfájástól szabadulhat meg az ember, ha a társaságának egyik fele más ízvilágot kívánna, mint a másik.

Ezen a ponton pedig említést is nyer az izgalmas italválaszték, mely nélkülözhetetlenül kínálja fel magát a vibráló, semmihez sem fogható hangulathoz. A klasszikus koktéloktól kezdve merészebb húzások is kerülnek a poharakba, ez pedig abszolút pirospont, hiszen nem próbálnak szemet hunyni afelett, hogy mi az, ami tökéletesen dukálhat 1-1 választott ételhez.

Kialakításának hála, a belső tere számos rendezvénynek adott már otthont, legyen az 20 fős születésnap, legény- és lánybúcsú vagy éppen egy 300 fős rendezvény. A nyári esték fő támogatója pedig a 80 főt befogadó terasz, ahol hétvégente DJ-k szolgáltatják a legütősebb dallamok pulzálását.

A világkonyha szó hallatán abszolút nem a hiányérzet szó jut eszünkbe, de ha van valami, ami még többet is ad, akkor azt a Buena falai között találjuk.

(szponzorált tartalom / Buena World Kitchen & Bar)