Calvin Harris 50 éves korában befejezi

2024.02.27. - 13:24

A skót producer és DJ, Calvin Harris, aki januárban töltötte be a negyvenet, bejelentette, hogy a tervei szerint, amint betölti az ötvenet, abbahagyja az élő fellépéseket és nem a DJ-skedést. Erről a tervéről a brit Capital Dance rádiónak adott interjúban beszélt.

Calvin Harris 50 éves korában befejezi

“Mindig is mondtam, hogy miután betöltöm az ötvenet, nem tudok úgy tekinteni magamra, mint egy DJ-re” – mondta Harris az interjúban. Amikor a műsorvezető, Peter Dalton, művésznevén MistaJam, rámutatott, hogy a brit DJ, Carl Cox, 61 évesen még mindig élőben „nyomja”, Harris így reagált: “Ez egy bizonyos típusú DJ-skedés. Kereskedelmi szempontból nézve kissé… kissé gyanússá válik.”

“Azt hiszem, inkább a stúdióban lennék, hogy zenét készítsek. Úgy gondolom, ebben rejlik a tehetségem nagy része, hogy a daloknak jó hangzást adjak. Szóval, szeretném, ha mások felvételei jól szólnának.” – mondta a hosszabbtávú terveiről Calvin Harris, hozzátéve, hogy a következő néhány évben többet szeretne dolgozik majd producerként, más előadók felvételein.

Az interjúban a skót DJ továbbá elárulta, hogy visszagondolva „néhány korábbi munkatársára” szívesen dolgozna újra  Rihannával. Amikor arról kérdezték, hogy van-e rá esély, hogy a jövőben ismét Rihannával készítsen zenét, azt válaszolta: “Ez az álmom”. A duó korábban  a “We Found Love” és “Where Have You Been” című dalokat készítette közösen.

Calvin Harris legutóbb Rag’n’Bone Man-nel dolgozott együtt a új “Lovers In A Past Life” című felvételén, és állítása szerint nagyon élvezi, amikor újra ismerős arcokkal találkozik a munkája kapcsán.

Eközben Harris első közös BRIT Awards fellépésére készül Ellie Gouldinggal. Várhatóan a páros a “Miracle” című slágerüket adja elő a londoni The O2 Arénában március 2-án a BRIT gálán. A páros korábban már olyan slágereket hozott össze együtt, mint a 2012-es “I Need Your Love” és a 2014-es “Outside”.

Fotó: David Becker/Getty Images for Spotify