Camila Cabello Playboi Cartivel szereti

2024.04.09. - 10:00

Camila Cabello piacra dobta régóta várt kislemezét, amely az  “I LUV IT” címet kapta, és amelyet a rapper, Playboi Carti közreműködésével készített. Nyáron várható az énekesnő negyedik albumának érkezése is.

Camila Cabello Playboi Cartivel szereti

Az új dalt Camila írta és a vezető producer – a Rosalíával, J Balvinnal,és Billie Eilish-el is dolgozó- ,  El Guincho, valamint  Jasper Harris társproducer segítségével készült.

“Néhány dologtól az emberi királyságunkban úgy érzem, mintha az űrben lebegnék, ezek közül az egyik, amikor valakivel elképesztő módon működő kémia. Az érzelmi dráma közted és eközött az ember között, a káosz, a pillangók és a szenvedély” – mondta az énekesnő arról milyen érzések inspirálták, “I LUV IT”  című új dalát.

Cabello a Paper magazin címlapján szerepelt 2024 márciusában, a lapnak adott interjúban pedig beszélt arról is, mi adott ihletet  az új, kreatív korszakához és az új dalához. A Paper magazin az énekesnő és a producerei közti különleges kombináció kapcsán úgy véli, ez a munkakapcsolat “Cabello negyedik és legmerészebb albumát eredményezi, ami ezen a nyáron már meg is megjelenik”.

Az “I LUV IT” premierjét egy vagány videoklip kísérte, amit Nicolas Mendez (Dua Lipa, Tame Impala, Travis Scott) rendezett. A videót idén év elején Miami-ban vették fel.