CD-n is érkezik Megan Thee Stallion új albuma

2024.08.30. - 08:00

A háromszoros Grammy-díjas rapper, Megan Thee Stallion a zenei platformokon már június 28-án megjelentette saját magáról elnevezett albumát, a ’Megan’-t, mely 2024. augusztus 30-ától végre CD formátumban is kézbe vehető lesz.

CD-n is érkezik Megan Thee Stallion új albuma

Az anyag a houstoni születésű rapdíva saját, független kiadójánál, a Hot Girl Productions-nél debütált. A lemezről úgy nyilatkozott, hogy a „megújulás, és újjászületés” jegyében írta, de azt is megjegyezte, hogy „olyan dalok szerepelnek rajta, amelyek a pozitív időkről szólnak”.

Az összesen 18 vérbeli „girlpower” rapfelvételt tartalmazó korong a kígyó témáját és motívumát követi, mely az albumbeharangozó kislemezeken – „COBRA”, „HISS” és „BOA” – is feltűnik. Utóbbi egy zseniálisan nosztalgikus klippel és Gwen Stefani 2004-es „What You Waiting For?”-jának hangmintájával érkezett. A „HISS” a Billboard Hot 100 és a Global 200 listák élén debütált, ezzel az eredménnyel pedig
Megan lett az első női rapper a hip hop eddigi története során, aki már a megjelenés első hetében az első helyen landolt.

A ’Megan’ a sztár harmadik stúdiólemeze, melyen olyan hip hop és R’N’B sztárok kollaboráltak, mint a drillben utazó Kyle Richh, a japán művész, Yuki Chiba, az amerikai rapper, GloRilla, a többszörös Grammy-díjas énekesnő, Victoria Monét, a rapper és producer, Big K.R.I.T., és a Travis Scottal is együtt alkotó Buddah Bless.