Charli xcx őszre is tartogat valamit

2024.09.20. - 12:00
Az új zenei gyűjtemény része négy, többek közt Lorde-dal és Billie Eilish-el készült remix is.
Charli xcx őszre is tartogat valamit

Charli xcx kibővíti a ’BRAT’-univerzumot egy 11 új dalt felvonultató lemezzel, és közös turnéra indul Troye Sivannal.

A ’BRAT’ hyperpop hatású klubbangereivel és limezöld megjelenésével teljesen megragadta a kulturális korszellemet és az idei nyár albuma lett. Június 7-i megjelenése óta a korong dicsérő kritikákat kapott, és rajongók milliói csatlakoztak a TikTokon és a közösségi médiában tetten érhető BRAT-mozgalomhoz.

Miközben a skót és indiai felmenőkkel büszkélkedő énekesnő a globális popsztárral, Troye Sivannal indul közös, amerikai, „SWEAT” elnevezésű turnéjukra, egy Troye közreműködésével készült remix-szel is frissítette a még mindig felívelő ágban lévő lemezét. A „Talk Talk” átdolgozásban ráadásul éppen a globális turnéját bejelentő Dua Lipa francia és spanyol nyelvű cameoját is elcsíphetik a rajongók.

És ez még nem minden: október 11-én ugyanis egy új, 16 számból álló album-kiegészítés érkezik, a beszédes ’Brat and It’s Completely Different but Also Still Brat’ címmel. Az új kiadvány a debütáló remix mellett 11 további rejtélyes számot, valamint az idén megjelent négy további remixet tartalmaz majd, a „360”-at Robynnel és Yung Leannel, a „Von Dutch”-ot AG Cook-kal & Addison Rae-vel, a „Girl, So Confusing”-ot Lorde-dal , és a a „Guess”-t Billie Eilish-el.

Az új, „Talk Talk” egyébként nem az első kollab Charli és Troye számára – akik annak idején az énekesnő egyik Los Angeles-i házibuliján ismerkedtek össze – öt évvel ezelőtt, ugyanis „1999” című felvételük óriási sikert aratott.

📷 Terry O’Connor