Charlie Puth a szakításról írta dalt

2022.05.13. - 08:00
A multi platinalemezes, Grammy-jelölt énekes, dalszerző legújabb felvétele a „That’s Hilarious” címet kapta és arról a fájdalomról szól, amit a szakítás és az egykori szerelmünk árulása okoz.
Charlie Puth a szakításról írta dalt

Az érzelmes dal szövegét is Charlie Puth írta, az ihletet személyes története adta. A „That’s Hilarious” nem véletlenül az énekes hamarosan megjelenő „CHARLIE” című albumán kap helyet, amelyet Charlie Puth eddigi legszemélyesebb munkájának tart.

„Valóban nagyon izgatott vagyok, az új dal miatt, de ahányszor meghallom, olyan, mintha visszatérnék életem egy nagyon nehéz kihívásokkal teli időszakához. Soha nem meséltem az embereknek arról, ami velem történt, a fájdalomról, amelyet átéltem életem legnehezebb szakításakor 2019-ben… Egyszerűen be akartam söpörni a szőnyeg alá, újrakezdeni és jobb emberekkel körülvenni magam. Ám ez a legnehezebb dal, amit valaha össze kellett raknom és nagyon izgatott vagyok, hogy hallhassátok” – mondta Charlie Puth a „That’s Hilarious” születéséről, amely a zenész „Light Switch” című single-t követően dob piacra.

A „Light Switch”, amely hosszas várakozás, és TikTok beharangozók után, idén januárban jelent meg Charlie eddigi legsikeresebb dalának bizonyult.