Christina Aguilera különleges projekttel ünnepli debütáló albuma 25. évfordulóját

2024.09.24. - 12:00
A Grammy-díjas énekesnő a hírnevét megalapozó, első lemeze legnépszerűbb slágereit gondolta újra.
Christina Aguilera különleges projekttel ünnepli debütáló albuma 25. évfordulóját

Christina Aguilera, a nevét viselő bemutatkozó korongja negyedszázados jubileumát egy izgalmas EP-vel ünnepli, amelyhez újra rögzítette az első albuma legnépszerűbb dalait. A különleges, hat dalból álló gyűjtemény szeptember 23-tól kizárólag a Spotify „Spotify Anniversaries” sorozat részeként érhető el.

„A Spotify-al való együttműködés ezen a projekten egyszerre volt varázslatos és nosztalgikus, és felidézett néhányat a pályafutásom legédesebb emlékei közül. Nevettem, sírtam, újra kapcsolatba kerültem régi barátokkal, és néhány nagyon különleges újat is szereztem. Remélem, hogy ez az évfordulós ajándék ugyanolyan emocionális lesz számotokra, amilyen nekem” – nyilatkozta Christina.

Az öt Grammy-díjas, huszonegyszeres Grammy- jelölt énekesnő és dalszerző két sztár kollaborációval is készül. A TikTok profilján már megerősítette, hogy duettet készít Sabrina Carpenterrel. Emellett a rapper MGK – Machine Gun Kelly- is közreműködik a jubileumi projekten, amelyhez sajátos hip-hop és rock hangzásával járul hozzá .

@xtina

Obsessed 💞💓 @Sabrina Carpenter

♬ original sound – Kardashian Jenner Dolls

A „Christina Aguilera” című album 25 évvel ezelőtt olyan slágereket hozott, mint a „What a Girl Wants”, „I Turn to You” és a „Genie in a Bottle” – Christinának pedig Grammy-díjat a Legjobb új előadó kategóriában.

📷Stefanie Keenan/Getty Images for Christina Aguilera