Construma díjat nyert a japán tervezésű AUX Kappa légkondicionáló

2022.04.25. - 14:11
Április 6-tól 10-ig került megrendezésre a Hungexpo területén 40. alkalommal a Construma nemzetközi építőipari szakkiállítás, melynek nyitónapján adták át a szakmai bizottság által kiválasztott, az iparágban kiemelkedő, innovatív termékeknek a Construma díjat, néhány termék mellett az AUX Kappa légkondicionálónak is.
Construma díjat nyert a japán tervezésű AUX Kappa légkondicionáló

Magyarországon még újdonságnak számíthatnak a világ számos országában évtizedek óta nagy sikerrel jelenlévő AUX légkondicionálók, hiszen Magyarországon egészen 2021. tavaszáig kellett várni ahhoz, hogy a Rotovill Kft. képviseletében hivatalos forgalmazója legyen a márkának. A márkáról érdemes tudni, hogy a világ 3 legnagyobb klímagyártójának egyike, 5 országban 11 gyártóbázissal és 5 fejlesztőközponttal évente 37 milliót meghaladó gyártási kapacitással rendelkezik. A termékek egytől egyik a legmagasabb minőséget képviselik, megbízható működésük mellett ráadásul az innovatív funkciók széles köre is jellemzi őket.

A Construma díjas AUX Kappa termékcsalád az AUX magyarországi lakossági kínálatának legújabb modellje, melynek fejlesztése az AUX japán K+F központjában zajlott. A termék letisztult megjelenése és Crystal White magasfényű fehér borítása mögött precíz technológia, könnyű szerelést lehetővé tevő kialakítás és funkciók széles köre rejlik. Mindez párosul a készülékhez tartozó 3+7 év kiterjesztett szavatossággal.

A funkciók közül kiemelhető az iFeel adaptív hőmérsékletszabályzó, az integrált Wi-Fi vezérlés, a négyirányú motoros légterelőállítást lehetővé tevő Flow4D légbefúvó rendszer, a fagymentesítéshez hasznos AntiFreeze temperáló funkció, vagy éppen a komfortérzetet nagy mértékben növelő UltraSilent csendes üzemmód, mellyel a beltéri egység hangnyomása elérheti akár a 19 dB(A) szintet is.

Mégis a Kappa család legnagyobb előnyeként és egyben újításaként, különösen a jelenlegi koronavírus helyzetben, az egészségvédelmet segítő innovatív funkciók emelendők ki. Ilyen funkció a forradalmi újdonságnak számító UV sterilizálóval működő Health funkció. Az UV sterilizáló ugyanis a vírusok, a baktériumok és a gombák ellen is hatásos lehet. A technológiának köszönhetően a helyiség levegőjét akár 98% hatásfokkal lehet fertőtleníteni már 1 óra üzemeltetés után.

A Kappa, valamint az AUX magyarországi termékkínálatában lévő többi lakossági és kereskedelmi légkondicionáló modellek részletei elérhetők az aux-magyarorszag.hu weboldalon.

 

(szponzorált tartalom / AUX Magyarország)