David és Victoria Beckham legkisebb fia megelégszik a 60 fontos sátorhellyel

2024.07.03. - 08:00

A rockzenében utazó Cruz Beckham az elmúlt hétvégén teljesen hétköznapi viselkedésével keltett feltűnést, amikor a híres Glastonbury fesztiválon – egyelőre nem fellépőként – a barátaival egy teljesen átlagos sátorban, az egyik legolcsóbb kempingzónában „vert tanyát”, ráadásul elég közel a vécékhez – írja a The Sun című brit bulvárlap.

David és Victoria Beckham legkisebb fia megelégszik a 60 fontos sátorhellyel

Úgy tűnik a legifjabb Beckhamtől távol áll minden sztrárallűr, annak ellenére, hogy híres szülők gyereke, aki ráadásul a zenei bizniszbe szeretne betörni. A hétvégén rendezett Glastonbury fesztiválon többeknek feltűnk Cruz Beckham, aki a barátaival egy teljesen átlagos, 60 fontos sátorban lakott a fesztivál idején, azt pedig még többen megosztották a közösségi oldalakon, hogy Cruzt – akinek nem volt megfelelő, VIP karszalagja, nem engedték be az egyik exkluzív kempingterületre, ahol többek közt Cara Delevingne, Noel Gallagher és Anya Taylor-Joy is bulizott.

Victoria és David legkisebb fia egyébként zenei karrierjét építi, és a rock műfaj áll közel hozzá, ezért nemrég menedzsmentet váltott, mivel eddigi ügynöksége, a TaP főleg a popzenében utazó zenészek útját egyengeti.

“Cruz megszállott gitáros, az Instagramon is rendszeresen posztolja, hogyan penget. Most csatlakozott a C3 ügynökséghez, amely olyan előadókkal dolgozik, mint a 30 Seconds to Mars vagy a Modest Mouse. A TaP inkább pop előadókra szakosodott, így Cruz úgy döntött, hogy egy olyan csapattal folytatja, amely jobban illeszkedik a zenei fejlődéséhez” – mondta a The Sunnak egy zenei körökben bennfentes forrás.
“Cruz jelenleg stúdióban dolgozik, producerekkel, és finomítja a hangzását. Egyelőre az élő fellépésekre fektetik majd a hangsúlyt – Cruz és az új csapata ugyanis gondoskodni akar arról, hogy tökéletesen szóljon, mielőtt ténylegesen bemutatkozna a zenei színtéren “- tette hozzá a The Sun forrása.

Fotó: PG/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images