Dua Lipa is felkerült a Time magazin legbefolyásosabb személyiségek listájára

2024.04.19. - 10:00

Számos friss Oscar-díjas, Dua Lipa, Kylie Minogue és Sofia Coppola is szerepel a Time magazin 2024-es legbefolyásosabb személyiségek listáján.

Dua Lipa is felkerült a Time magazin legbefolyásosabb személyiségek listájára

A figyelemreméltó névsorban  szerepel  többek közt Dev Patel, Fanteja Barino,  21 Savage, és Dua Lipa, valamint több Oscar-jelölt és friss Oscar-díjas is felfedezhető köztük, mint  a Téli szünetért az idei legjobb női mellékszereplőnek járó Oscart elnyerő Da’ vine Joy Randolph, vagy  Colman Domingo, aki a legjobb színész kategóriában volt esélyes a Rustinban nyújtott alakításáért.

A legbefolyásosabb személyiségeket a Time magazin több kategóriába sorolta: az  “Ikonok” közt találjuk Kylie Minogue-ot, Michael J. Foxot, Burna Boy-t, Sofia Coppolát és Hayao Miyazakit, akinek legutóbbi alkotása, A fiú és a szürke gém nyerte el idén a legjobb animációs filmnek járó Oscar-díjat.
A “Titánok” kategóriában szerepel a producer Jack Antonoff és Donna Langley, a Universal Pictures vezetője; az “Újítók” kategóriában pedig a divattervező Jonathan Anderson, a JW Anderson márka alapítója és a spanyol divatház, a Loewe kreatív igazgatója.  A Time magazin 2024-es legbefolyásosabb személyiségeinek listáján a “Pionírok” között van Amerika Ferrera színésznő is, akit Oscar-díjra jelöltek a legjobb női mellékszereplő kategóriában, a Barbie című filmben nyújtott alakításáért.