Dupla Péntek Balázsékkal – elképesztő nyereményekkel várjuk a Rádió 1 hallgatóit

2022.08.30. - 12:42
Szeptember 16-án Balázsék délutáni Roadshow-ja Budapesten folytatódik: a Rádió 1 hallgatói a péntek reggeli adás után, délután az Etele Plázánál is találkozhatnak Sebestyén Balázzsal, Rákóczi Ferivel és Vadon Janival. És ez nem minden: augusztus 29-től két héten keresztül elképesztő nyereményeket is szórnak Balázsék.
Dupla Péntek Balázsékkal – elképesztő nyereményekkel várjuk a Rádió 1 hallgatóit

Pistázza meg Balázsék reggelijét

Egy Univer #pistázdmeg recepttel most 100.000 Ft értékű ajándékutalványt nyerhet: várjuk a legjobb #pistázdmeg kajarecepteket; a legjobbakat az Univer szakácsa elkészíti, a Balázsék által kiválasztott szerencsés hallgatónknak pedig nincs más dolga, mint megtippelni, ki eszi meg először az Erős Pistás ‘finomságot’. Vajon Balázs, Feri vagy Jani lesz a leggyorsabb? A recepteket e-mail formájában az erospista@radio1.hu e-mail címre várjuk!

Szerencsekerék

Ha szeretné hazavinni az Etele Pláza 100 ezer Ft értékű ajándékutalványát, akkor pörgesse meg a szerencsekereket… Szeptember 16-án pedig az Etele Plázánál egy felturbózott szerencsekerék-játékra invitálják a Rádió 1 hallgatóit Balázsék, ahol egy 500.000 Ft értékű Etele Pláza ajándékutalvány a tét.

Törjön a szélvédő

A Carglass üvegtörő játéka szélvédő mögé helyezhető autós fedélzeti kamerát hozhat szerencsés hallgatóinknak. A Carglass egyedülálló technológiájával könnyen javíthatók a szélvédőn található kőfelverődések, de vajon Balázséknak sikerül javíthatatlanná törniük egy szélvédőt? Egy jó tipp ajándék autós fedélzeti kamerát ér. Nézze élőben az üvegtörést a Rádió 1 Facebook-oldalán.

A Rádió 1 népszerű műsorvezetői, Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani elsőként vezették be a reggeli műsorok délutáni Roadshow-ját a rádiózás világába. Idén tavasszal öt nagyvárosban találkozhattak velük a hallgatók. Szeptember 16-án pedig a fővárosban is debütál Balázsék délután Roadshow-ja.