Ed Sheeran és még sokan mások, avagy ők lesznek a Billboard Music Awards fellépői

2022.05.12. - 08:00
Ed Sheeran, Becky G és Travis Scot nevével egészült ki a pénteki Billboard 2022 - Billboard Music Awards – ceremónián zenélő sztárok névsora. A zeneipar egyik legjelentősebb elismerését vasárnap adják át Las Vegasban, a MGM Grand Garden Arenában.
Ed Sheeran és még sokan mások, avagy ők lesznek a Billboard Music Awards fellépői

A szervezők igazi sztárparádét, emlékezetes fellépéseket, meglepetés-kollaborációkat és felejthetetlen pillanatokat ígérnek a gálára.

Az újonnan bejelentett sztárfellépők közül az éppen turnézó Ed Sheeran Észak-Írországból, Belfastból jelentkezik majd be élőben a Billboard Music Awards-ra. Becky G először vesz részt a díjátadó ceremónián, ahol csupán két nappal második stúdióalbuma az “Esquemas” megjelenése után lép fel az MGM Grand Garden Arenában. Travis Scott először lép majd közönség elé, azután, hogy novemberben, Houstonban az Astroworls fesztiválon a koncertje alatt történt szerencsétlenségben tízen veszítették életüket. Érdekesség, hogy 2019-20-ban Travis Scott lett az első előadó a Billboard Hot 100 történetében, akinek kevesebb, mint egy éven belül három dala is #1-ként debütált a slágerlistán. Ezek voltak a “Highest in the Room”, “The Scotts” és a “Franchise”.

A május 15-ei Billboard Music Awards díjátadó, korábban már bejelentett előadói közt van a Red Hot Chili Peppers – akiknek 1999 óta ez lesz az első fellépésük a Billboard díjátdóján -, a Silk Sonic, Morgan Wallen, Burna Boy, Florence + The Machine, Latto, Maxwell, Megan Thee Stallion, és Rauw Alejandro, valamint Mary J. Blige, akit Billboard Icon Award életműdíjjal tüntetnek ki.