Egyslágeres zenekar felvételének adott új életet David Guetta és a OneRepublic

2024.04.05. - 10:00

A DJ legenda a OneRepublic közreműködésével dobta le a legújabb slágerbombát. A március végi Ultra Miami fesztivál szerencsés közönsége már hallhatta az új dalt, ugyanis Guetta az együttes frontemberével, Ryan Tedderrel karöltve élőben tesztelte a kollaborációt, amely az “I Don’t Wanna Wait” címet kapta.

 

Egyslágeres zenekar felvételének adott új életet David Guetta és a OneRepublic

David Guetta 2024-ben is ott folytatja sikerszériáját, ahol tavaly abbahagyta. 2023-as sikerei között szerepel az Anne-Marie-vel és Coi Leray-jel jegyzett „Baby Don’t Hurt Me”, melyet a felkapott szupersztárral, Kim Petras-szal közös „When We Were Young (The Logical Song)” követett. A lemezlovas ikon jelenleg a Spotify egyik legtöbbet streamelt előadója világszerte, több mint 42 milliárd lejásztással. Eddigi pályafutása során 50+ millió lemezt adott el, valamint háromszor választották meg a világ legjobb DJ-jének a DJ Mag ‘Top 100’ szavazáson.

Az „I Don’t Wanna Wait” című újdonság eufórikus refrénnel tarkított track, melyben az óriási csavar, hogy a moldáv egyslágeres banda, az O-Zone „Dragostea Din Tei” című számának feldolgozása. A háromszoros Grammy-díjas dalszerző/producer, Ryan Tedder összetéveszthetetlen hangja szilárdan biztosítja a fülbemászó sorokat, a végeredmény pedig egy fejből szinte kitörölhetetlen dal.