Elindultak a pletykák az új James Bondról

2024.03.22. - 09:00

A The Sun című brit bulvárlap szerint, hosszú várakozás után, végre kiválasztották Daniel Craig utódját a világ leghíresebb ügynökének szerepére. A brit színész Aaron Taylor-Johnson, állítólag már hivatalos ajánlatot is kapott a James Bond filmeket gyártó stúdiótól. A hírt azonban hivatalosan nem erősítették meg – írja a BBC.

Elindultak a pletykák az új James Bondról

A The Sun egy forrása szerint: “Már a kezében van a szerződés Bond szerepére, csak rajta ( Aaron Taylor-Johnsonon ) múlik, hogy elfogadja-e. A hivatalos ajánlat az asztalon van, most már csak a válaszára várnak.”

“Az EON Productions azt várja, hogy a következő napokban aláírja a szerződést, ami után hivatalosan bejelentik a hírt” – tette hozzá a lap forrása.

Azonban Aaron Taylor-Johnson menedzserei cáfolták a hírt: “a pletykáknak nincs semmilyen igazságtartalma” – mondta a BBC-nek a színész mögött álló csapat.
Ugyanakkor maga Taylor-Johnson nemrégiben az “Numero” magazinnak azt nyilatkozta, hogy “elbűvölőnek és csodálatosnak találom, hogy az emberek ebben a szerepben látnak engem” – amikor arról kérdezték, hogy valóban ő lesz-e következő James Bond. “Nagy elismerésnek tekintem” – tette hozzá.
A 33 éves színész, aki 2009-ben John Lennont alakította a “Nowhere Boy” című életrajzi filmben, most mégis a fogadóirodák favoritja Bond szerépre.

Aaron Taylor-Johnson a szerepéért a “Nocturnal Animals” című thrillerben 2017-ben Arany Glóbuszt nyert. Játszott még többek közt a “Halál a Níluson” 2022-es feldolgozásában, a “The King’s Man – a kezdetek”-ben, a “Tenet” -ben, valamint “Bosszúállók: Ultron kora”, a “Godzilla” és az “Anna Karenyina” című filmekben is.

Fotó: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images