Eljegyezték Taylor Swiftet?

2022.02.22. - 09:00
A tengerentúli médiumok az utóbbi időben attól hangosak, hogy Joe Alwyn öt év után megkérte Taylor Swift kezét. A hírt először a Life & Style magazin szellőztette meg. A lap azt is tudni véli, hogy a lánykérés január közepén történt, amikor a pár Cornwallban vakációzott.
Eljegyezték Taylor Swiftet?

Bár a hírt eddig hivatalosan sem az énekesnő, sem színész barátja nem erősítette meg, tény, hogy míg a pár eddig gondosan óvta a magánéletét a nyilvánosságtól, nemrég Joe Alwyn egy interjúban mégis megtörte a hallgatást és beszélt a kapcsolatukról. Az újságíró többek közt arról kérdezte Joe-t, hogy mi a véleménye a poligámiáról.

„Azt gondolom, hogy az emberek azt tehetik, ami boldoggá teszi őket. Szemlátomást én nagyon boldog vagyok a monogám kapcsolatomban.”

A 32 éves énekesnő és a 30 éves színész 2016 óta alkot egy párt, és nem csak a magánéletben, de a munkában is támogatják egymást: Joe többször bekapcsolódott Taylor dalainak írásába, William Bowery álnéven – így például a „Folklore” című album két dalát is ő jegyzi ezen a néven.

„Joe nagyon szépen zongorázik és mindig nagyon kreatív dolgokat alkot” – mondta a barátjáról Taylor Swift. „Hé, ez lehet, hogy furcsán hangzik, és nem leszel oda az ötletért, de így is úgy is karanténban vagyunk, és nem történik semmi, így talán megpróbálhatnánk együtt megírni ezt a dalt” – árulta el az énekesnő a “Folklore: The Long Pond Studio Sessions” című filmjében, hogyan vette rá Joe-t a közös munkára. Az énekesnő régebben is beszélt arról, hogy minden egyes dala először Joe „szűrőjén” megy át, mielőtt a nagyközönség hallaná.

Fotó: Jackson Lee/Getty Images