Először kapott csillagot szuperhős a Hírességek sétányán

2024.09.30. - 12:00
Az első kitalált karakter, aki csillagot kapott a híres sétányon Los Angelesben, Mickey egér volt, akit az évek során Donald kacsa, Shrek és a Simpson család követtek.
Először kapott csillagot szuperhős a Hírességek sétányán

Batman lett az első szuperhős, aki csillagot kapott Los Angeles egyik leghíresebb sétányán. A képregények ikonikus szeptember 26-án kapta meg a saját csillagát, amely a 2790. lett az allén.

„Batman, a világ egyik legismertebb kitalált karaktere, megkapja saját csillagát a híres hollywoodi Hírességek sétányán. A ceremóniára pont  a Guinness Világrekordok Múzeumának épülete előtt kerül sot” – közölték a szervezők, akik több mint nyolc évtizede „osztogatnak” csillagokat a hírességeknek.

„A Sötét Lovag több mint 85 éve a kitartás, bátorság és igazság jelképe milliók számára. Batman az egész világon ismert, köszönhetően népszerű képregényeinek, televíziós műsorainak, animációinak és filmjeinek. Ő egyike az amerikai legendáknak. Ő a megtorlás. Ő az éjszaka. Ő Batman” – áll a DC Comics által közzétett nyilatkozatban.

📷JC Olivera/Variety/ Getty Images

Batman az első szuperhős, aki csillagot kap a Hírességek sétányán – ezt a tényt a Guinness Rekordok Múzeuma képviselője is megemlítette a ceremónián, amely szimbolikusan a múzeum előtt zajlott.

Az első kitalált karakter, aki csillagot kapott a híres sétányon Los Angelesben, Mickey egér volt, akit az évek során Donald kacsa, Shrek, a Simpson család, Woody Woodpecker és más kedvelt karakterek követtek.

📷 JC Olivera/Variety/Getty Images