Eminemmel gyűlt meg Taylor Swift baja

2024.07.23. - 12:00

Eminem  a „The Death of Slim Shady (Coup de Grace)” című albumával vezeti a Billboard albumlistáját. A korong már a debütálásakor #1 lett és ezzel letaszította a lista éléről Taylor Swift „The Tortured Poets Department” című albumát, amely 12 héten keresztül vezette a Billboard 200-ot. Az amerikai énekesnő albuma a héten a negyedik helyre esett vissza.

Eminemmel gyűlt meg Taylor Swift baja

A  Július 12-én megjelent „The Death of Slim Shady (Coup de Grace)” Eminem tizenegyedik albuma, amellyel az amerikai albumlista csúcsára ért.  A lemez egyébként a tizenkettedik Eminem diszkoráfájában és jelenleg csak online kapható, de a rapper szeptember 13-án CD-, október 25-én pedig vinyl formátumban is piacra dobja.

Az amerikai albumlista  második helyén a dél-koreai fiúbanda, az Enhypen „Romance: Untold” című produkciója áll. Az album szintén ezen a héten debütált a Billboard 200-on. Egy pozíciót rontva a múlt héthez képest, a harmadik helyen Zach Bryan albuma, a „The Great American Bar Scene” található.
Az Eminem által trónfosztott Taylor Swift és a „The Tortured Poets Department” a héten a negyedik. míg a Top 5-öt Morgan Wallen amerikai country sztár zárja a „One Thing at a Time” című albumával.