Enrique Iglesias bemutatta az „Espacio En Tu Corazón” remixét

2024.10.07. - 12:00
A dal új változat,a amelyet Enrique a spanyol énekesnővel, Ana Menával készített, tovább erősíti a latin vonalat az énekes zenéjében.
Enrique Iglesias bemutatta az „Espacio En Tu Corazón” remixét

A többszörös platinalemezes és Grammy-díjas Enrique Iglesias elkészítette „Espacio En Tu Corazón”  című slágere remixét. Az eredeti felvétel érzelmes feldolgozásában a spanyol énekesnő Ana Mena is közreműködik.

A 2022-es dal idén februárban már kapott egy angol nyelvű verziót „Space in My Heart” címmel, amelyet Iglesias  Miranda Lamberttel készített, és inkább a country stílus felé „vitte” a felvételt – így egyike lett azoknak a klasszikus Enrique Iglesias daloknak, melyek megszilárdították a nemzetközi hírnevét.

A legújabb változat, amelyet Enrique a spanyol énekes-színésznővel,  Ana Menával készített, természetesen a latin vonalat erősíti, amely az utóbbi időben még inkább dominál az énekes zenéjében. A „Espacio En Tu Corazón” Iglesias Descemer Bueno, Carlos Paucar, Ross Golan, Nolan Lambroza és Simon Wilcox közös szerzeménye, amelyben a popballadai elemek és spanyol gitárok együttese jól tükrözi Ana Mea és Enrique zenei „névjegyét”.

Enrique Iglesias lenyűgöző rekordot tudhat magáénak:  154 dala volt első helyezett a Billboard slágerlistáin. Emellett ő az előadó, akinek a legtöbb #1 dala van a Billboard Hot Latin Songs listáján, nem véletlen, hogy a Billboard magazin szerint Enrique Iglesias a valaha volt legnagyobb latin előadó. Enriquét idén az év latin pop előadója kategóriában jelölték Latin Billboard-díjra – hogy megnyeri-e, az  október 20-ai díjátadó gálán kiderül.