Érkezik Camila Cabello új dala?

2022.02.11. - 11:00
Az énekesnő a közösségi oldalakon tett közzé egy rövid videót, amelyen egy tőle eddig nem hallott dallamra „playbackkel”. Az Instagramon bemutatott dalrészlet nagy valószínűséggel egy hamarosan érkező új track részlete. Ez azonban még nem minden újdonság Camila házatájáról,
Érkezik Camila Cabello új dala?

A rajongók már kíváncsian várják, hogy mivel rukkol elő Camila Cabello, a legutóbbi,  “Don’t Go Yet” című slágere után. Ami biztos, hogy nagy valószínűséggel mindkét dal a hamarosan érkező új albumán hallható majd, amely a 2019-es Romance című lemez folytatása. Az énekesnő utalt arra is, hogy az új album premierje „nagyon hamar” várható.

https://www.instagram.com/tv/CZpwK6BsrVb/?utm_source=ig_web_copy_link

Ezen kívül más újdonságra is számíthatunk Camila Cabellotól. Ed Sheeran ugyanis nemrég azzal keltette fel mindkettőjük rajongótáborának kíváncsiságát, hogy bejelentette Cabello és ő duetten dolgoznak. Ez azonban nem az első kollaborációjuk lesz, hiszen 2019-ben a No.6 Collaborations Project”  című albumon hallható volt a “South of the Border” című közös daluk.

A kubai énekesnő és Ed Sheeran kapcsolata egyébként nem csak munkakapcsolat, ketten nagyon jó barátok. Camila Cabello nemrég egy interjúban azt is elárulta, hogy Ed Sheeran és Taylor Swift az ő „személyes hősei”, akikkel élete különböző időszakában hozta össze a sors, és  mindketten nagyon értékes tanácsokkal látták el a dalszerzésről.

„Amikor még csak 16-17 éves voltam, és a Fifth Harmony tagja, beleszerettem a dalírásba. Emlékszem, egyszer odamerészkedtem Taylor Swifthez, és megkérdeztem: ’hé, te mit teszel, amikor nem megy az írás?’, tanácsot kértem tőle, ő pedig szeretetteljesen fordult felém és segített. Ugyanez a helyzet Ed Sheerannel” – árulta el Camila.