Falra kenték Taylor Swiftet

2024.10.18. - 08:00
Taylor Swift már graffitiként díszíti a németországi Gelsenkirchen egyik lakóépületét – jelentette a DPA hírügynökség. A gigantikus falfestmény 10 méter magas és 5 méter széles.
Falra kenték Taylor Swiftet

A helyi művész, Beni Veltum és kollégája, Levin Tomalla egy óriás- graffitivel szerették volna megörökíteni azt az izgalmat, amely az amerikai énekesnő idei koncertje körül alakult ki a városban. A németországi iparváros, Gelsenkirchen ugyanis, új energiára talált Taylor Swift turnéjának köszönhetően.

„Megtapasztaltam azt az eufóriát, amit a Taylor Swift koncertek során érezni” – mondta Veltum a DPA-nak, hozzátéve, hogy művészetén keresztül szerette volna visszaadni a városban tapasztalt „pozitív rezgéseket és energiát”.

A 34 éves énekesnőt ábrázoló színes graffiti 10 méter magas és 5 méter széles. Veltum elmondta, hogy „az intuícióját követte” a mű alkotása során, ami a festéssel és a szárítással együtt 10 nap alatt készült el.

Gelsenkirchen nyáron, amikor Taylor ott koncertezett ideiglenesen felvette a “Swiftkirchen” nevet és az énekesnő  csillagot is kapott a  helyi Hírességek sétányán.

📷 X.com/ThrowbackTaylor