Felkészültél a nyár legütősebb bulijára? Ma este vár a Rádió 1 Születésnapi Fesztivál

2024.05.19. - 12:08

A Rádió 1 nagykorú lett, és ezt május 19-én, vagyis ma este meg is ünnepli: igazi mai slágerekkel, egy menő születésnapi fesztiválon, ahová a Rádió 1 DJ-ihez  világsztárok is csatlakoznak. Pünkösd vasárnap újra eljött a nap, amikor MI Rádió 1-esek összegyűlünk a főváros kedvenc szabadtéri helyszínén, a Budapest Parkban és hatalmasat buliznak– veled együtt! Készen állsz az idei nyár legforróbb bulijára?

 

Felkészültél a nyár legütősebb bulijára? Ma este vár a Rádió 1 Születésnapi Fesztivál

A Rádió 1 Születésnapi Fesztiválján ott lesz a Rádió 1 összes DJ-je, akik három színpadon gondoskodnak róla, hogy a hangulat a maximumon pörögjön! A lemezjátszók mögött a DISCO*S HIT csapata, Bárány Attila, DJ Junior és Hamvai P.G., a WORLD IS MINE Radio Show DJ-i, Metzker Viktória, Jauri, Lotfi Begi, Newik, Yamina, Adam Ajkay, Regán Lili, JOERJUNIOR, Antonyo, Stadiumx, Loving Arms, Purebeat, PULLMAXX, Willcox, Bricklake, CHRSTPHR és Cooky hozzák el a buliba a legmenőbb zenéket.

A Rádió 1 Születésnapi Fesztiváljára több világsztárt is meghívtunk: a slágerlisták éléről, érkezik Joel Corry, ott lesz a kedvenc zenekarunk a Sophie and the Giants, a magyar gyökerekkel rendelkező, fiatal bécsi csillag, Nora Teal, valamint francia lemezlovas-fenomén, Martin Solveig.

Találkozunk ma este,  a főváros kedvenc szabadtéri helyszínén, a Budapest Parkban!  Ha otthon buliznál, akkor is veled leszünk, hiszen a Rádió 1 Születésnapi Fesztivált élőben követheted a Rádió 1 YouTube csatornáján.