Felrobbantotta a TikTokot Pharrell 2013-as slágere

2022.04.11. - 08:00
A TikTok videókhoz használt zenék fontosabbak mint gondolnánk! A megfelelő zenei aláfestés ugyanis sokkal szélesebb felhasználói körhöz juttatja el a feltöltött tartalmat, így az egyik legnépszerűbb közösségi platform percek alatt újra slágerré tehet akár sok évvel évekkel ezelőtti nagy kedvenceket is. Pontosan ez történt most Pharrell "Just A Cloud Away" című felvételével, amely a Gru2 betétdala volt.
Felrobbantotta a TikTokot Pharrell 2013-as slágere

A TikTok felhasználók abban az esetben választják a videójukhoz a “Just A Cloud Away”-t, ha valamivel kapcsolatban nincsenek túl nagy elvárásaik, az ezt kifejező feliratokkal/képaláírásokkal kombinálva.
Annak ellenére, hogy az üzenet, amit Pharrell dalával a TikTokkerek ki akarnak fejezni nem túl optimista, a “Just A Cloud Away”-t már több mint egymillió videóhoz használták, és ez a száma naponta újabb százezerrel növekszik.

Nem csoda, hogy a Spotify globális listáján a dal a Top100-ba került Ausztráliában, Kanadában, Írországban, Hollandiában, Új-Zélandon, Norvégiában, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban is.

Fotó: Imeh Akpanudosen/Getty Images